Telefon S22 Ultra. Tam Bir Yılan hikayesine dönen Bu Android 14 güncellemesi beni samsungdan soğuttu birdaha töbe almam. Ekimde gelecek dedikleri... View Post
Telefon S22 Ultra. Tam Bir Yılan hikayesine dönen Bu Android 14 güncellemesi beni samsungdan soğuttu birdaha töbe almam. Ekimde gelecek dedikleri... View Post
Beklemekle olmuyor kendim atacam bu indirdiğim room doğrumudur View Post
S23 ultra video çekerken zoom yaptığımızda kameralar arası geçiş yapıyor mu? View Post
Merhabalar, Telefonumu 1 seneyi biraz aşkın zamandır kullanıyorum. 120 hz ekran yenileme hızı ile maksimum ekran açık kalma sürem maks 3 saatleri... View Post
Herkese selamlar. GPS güncellemesi eylülde kaldı ben de. Güncelleme yapmıyor. Güncelleme Denetleniyor ekranında kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim View Post
Gece uyurken uyku modunda ki saatim sert düşüş algılamış ve 112'yi aramış. Telefonun ucundan kadin sesleniyodu. Saçmalığa bak 😀 View Post
S22 için nasıl sizce; View Post
Sizin bataryanız nasıl gidiyor s22 kullananlar daha iyi sonuc almak için neler yapılabilir yardımcı olur musunuz View Post
S22 Tahmini Ne Zaman Güncelleme Alır ?? View Post
Cihaz net olarak hızlandı ve daha az ısınıyor Pubg de 48 derece gören cihaz şarj olurken bile oyunda 44 derece anca gördü tek sorun uygulamalardan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
431 | |
360 | |
174 | |
162 | |
157 |
User | Count |
---|---|
40 | |
40 | |
39 | |