Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama 8.0 guncellemesinden sonra özellikle son 2 günden sabah uyanıp telefonun ekranını açtığımda duvar kağıdım... View Post
Accubatery uygulamasını kullanan varmı risklimidir yapay zekaya sordum kesinlikle zararsızdır bataryaya ve telefona bi zararı yoktur dedi bir de... View Post
Arkadaşlar merhaba geçenlerde telefonu kurcalarken *#0*# ekranından ekranı mavi tona aldığımda alt kısımda instagram sembollerini gördüm dedim geçmiş... View Post
5 yıllık elma mini 5 tabletimde çok rahat hdr 60 kare pubg oynayabiliyorken s24 telefonum bırakın hdr i akıcı da bile sabit 60fps veremiyor , ayrıca... View Post
Bu saatten s25 ultra alınır mı ? 26 serisi beklemek mantıklı mı ? Fiyatlar nasıl gelir ? Dm 9500 vivo x 300 pro 95 bin ile geldi. View Post
s24fe kullanıyorum one ui 8 de sorun yoktu fakat son gelen güvenlik güncellemesinden sonra uygulamalar kasmaya başladı. sanki kaydırırken frame... View Post
Mlbb oyniyorum ayarlarim orta-yüksek ayarlar oyun oynarken okadar sıcak oluyorki 10dk sonra sıcaklıktan parmaklarım acıyor fps drobu yok en yüksek... View Post
S25+ kılıfları s24+ için uyumlu mudur bilgisi olan var mı ? View Post
S20 FE için One UI 7 Port romudur. Stock rom'a nazaran gayet iyi ve stabil çalışıyor ufak bugları olsa bile. 😉 View Post
S24 fe de geçişli aod yapmanın bir yolu varmı View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1543 | |
| 1164 | |
| 920 | |
| 680 | |
| 576 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 17 | |