Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
100 döngüdeyim. Pil ömrü azalması gerekirken artıyor herhalde 😂😂 ui8 iyi geldi, 1 gün de kapalı kalmış cihaz. Full wifi Düşük... View Post
Arkadaşlar video çekerken müziğin videoya etki etmesini sağlayabilir miyim sanki gelmişti öyle bir özellik UI7 ile falan ya bulamıyorum şuan View Post
Bu ne arkadaşlar açıkmı kalsın kapalımı View Post
Sony kamera sensörüylemi gelecek hp2 dandirik sensörüylemi geliyor yine bilen var mı View Post
Telefonum 2-3 gündür aşırı saçmaladı sizdede oluyor mu donmalar falan çok ciddi olmaya başladı View Post
S23 ile 3 saat ekran süresi aldığım için samsunga tövbe ediyorum bana pili gerçekten uzun giden 1 günü çıkaran kompakt 40 50k arası amiral sınıfı ön... View Post
S21 fe exynos model sahibiyim. Ve pilden sikayetciyim. Keske A serisinde alabildigimiz pil performansını S serilerindede alabilsek... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1539 | |
| 1536 | |
| 918 | |
| 576 | |
| 563 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 12 | |
| 9 | |