Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Merhaba👋 Pil koruması -temel-uyarlanabilir koruma Aktif yaparsanız birkaç gün yapay zeka sizin şarj yapma alışkanlığınızı takip ediyor ve... View Post
chatgpt çok pahalı geliyor. indirimli olarak almanın bir yolu yahut apk olarak yüklemenin bir yolu var mı? View Post
Merhabalar s23 Ultra kullanıyorum.Now brief özelliğini galaxy ai veya farklı bir ayarlar bölümünde bulamadım ve now bara eklemek istiyorum yardımcı... View Post
Merhaba İşCep uygulamasını kısıtlamama ve uyku moduna almama rağmen arka planda çalışarak pili tüketiyor, kullanan arkadaşlarda da böyle bir sorun var... View Post
Arkadaslar kilit ekranındayken sptify çalarken nowbarın üstüne basıyorum kapak resmi acılıyo hangi parçayı dinlediğim sanatçı vs. altında önceden ses... View Post
Samsung S24 fe telefonuma whatsapp uygulamasını yeniden yükleyemiyorum nedeni ne olabilir View Post
S25 ultra %80 şarj 4 saat açık ekran süresi normal mi? Servise gönderdim yazılımsal diyip başka bir işlem yapmadan telefonu geri verdiler.... View Post
Telefonun batarya ömrü %74 çıkıyor Max 4 saet ekran süresi veriyor ekran da arada takılmalar oluyor parmak izi kirilmaz cam takılınca asla çalışmıyor... View Post
98 pil sağlığı var sizce nasıl View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1571 | |
| 936 | |
| 717 | |
| 701 | |
| 616 |
| User | Count |
|---|---|
| 26 | |
| 17 | |