Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Kullanıcılara hayırlı olsun 😍💫 View Post
Gerçekten kabak tadı verdi bu bekleme olayı. Bu kadar gecikmenin sebebi ne olabilir yani anlamıyorum. Beta bu sonuçta hatalı çıkıyor zaten. Diğer... View Post
S24+ kullananlara bu sorum daha öncesinde farkında değilim ama tüm cihazlarda telefonub arkasında hafif bir ovallik var mı yoksa bu bende mi böyle... View Post
Merhaba Samsung Galaxy s21 kullanıcısıyım,ücretsiz pil değiştirme desteği varmı View Post
Bir ümit bu güncelleme ile Türkçe dil düzenlemesi yapılır diye beklemiştik ama samsung yine şaşırtmadı, şaşırtmadı diyorum çünkü bixy den aşina... View Post
Arkadaşlar pil durumunda zayıf uyarısı alıyorum. Değişim şart. Serviste pil değişim ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı? S10 plus için.. View Post
Bakalım nasıl olmuş, s23 serisi kullanıcılarına hayırlı olsun. View Post
User | Likes Count |
---|---|
610 | |
591 | |
563 | |
545 | |
441 |