Selamlar telefonunuz akıllı saate Bluetooth açık bağlı şekilde diyelim Bluetooth telefonunuzdan ne kadar şarj yiyor View Post
Selamlar telefonunuz akıllı saate Bluetooth açık bağlı şekilde diyelim Bluetooth telefonunuzdan ne kadar şarj yiyor View Post
Arkadaşlar konu dışı ama belki yardımcı olabilecek vardır. Çift hat kullanıyorum, hem whatsapp hemde whatsapp business var. Whatsapp businessta... View Post
İçerik: **bleep** Exynos (technopat kullanıcısı) /Düzenleme: sepyadam S21 FE ve S22, Samsung'un kompakt amiral gemisi sınıfındaki iki... View Post
Yazı: Metin Akpınar Temsili Görsel Samsung’un Galaxy S24 serisine halen birkaç ay daha olsa da telefonların çoğu özelliği şekillenmiş... View Post
Ekran full parlaklıkta ekran 120hz gün içinde video(4k 60fps) ve fotoğraf çok çekiyorum. Ekran süresi 4 saati geçmiyor. Bilgisi olan var mı?Son gün... View Post
Size göre hangisi daha iyi Z fold 5 s23 ultra 15 pro max View Post
Merhaba Skoda Fabia 2022 model aracım Samsung Galaxy S23 marka cihazım var, daha öncesinde Honor x9a model telefonumda direkt android auto açılırken... View Post
Telefonu 85'e kadar şarj ediyorum ancak sadece 2 saat baktığım halde 4 saar sonra şarjı kendi kendine bitti. tekrar sarj ettim ancak yine aynisi... View Post
Bildirim panelini birkere aşağı çekince parlaklık barı ayarı geliyor, bende bir kere aşağı çekince gözükmüyor bunun ayarlama yerini bulamadım, bilen... View Post
Sizce ekran açık kalma ve kapalı kalma değeri nasıl? Çok az kullanmama rağmen iyi mi? View Post