Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Sizce hangisini almalıyım fe d daha hoşuma gidiyor ama özellikleri neler farklı bilmiyorum View Post
Önceden telefonun yapay zekasına bi kişinin resmini atınca yüzünü algılayıp onun 3d karakter resmini yapıyodu son güncellemelerde o gitti mi artık... View Post
Uzun yıllar kullanırım ihlal yapacak bir durumda bulunmadım uygulamaya bi girdim bu uyarısı ile karşılaştım sizce neden olmuş olabilir ve çözümü... View Post
Esim ekleniyor diyor öyle kalıyor açılmıyor nasıl cözerim bu sorunu View Post
Merhabalar S24 ULTRA kullanıyorum yanlışlıkla Google play hesabını güvenli klasörle bağladım indirdiğim bütün uygulamalar oraya iniyor nasıl... View Post
Merhabalar Samsung S24U cihazım var. Pil sağlığını ve pil döngüsünü nasıl öğrenebilirim? View Post
Telefonun üstünde karbon olan var Karbon Sert sararmayan şefaf kılıf View Post
5 saat önce başıma geldi hayretler içinde bekliyorum. Daha önce başına gelen veya çözebilen oldu mu? View Post
2 gündür instagramda sesli bir mesaj atacağım zaman başka bir uygulamanın ses kaydetmesi yüzünden sesli mesaj yollayamıyorum. Arkada çalışan bir şey... View Post
Beyler sizce güncel olarak yurtdısı s24 ultra veya s25 ultra alınırmı alınırsa server kaydı vs. yapılıyormu ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1555 | |
| 1167 | |
| 925 | |
| 689 | |
| 596 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 17 | |
| 11 | |