Arkadaşlar pil sağlığım 97 fakat şarj artık o kadar çok gidiyor ki whatsapp kullanıyorum daha çok fakat whatsappta bile bazen cihaz ısınıyor ve... View Post
Arkadaşlar pil sağlığım 97 fakat şarj artık o kadar çok gidiyor ki whatsapp kullanıyorum daha çok fakat whatsappta bile bazen cihaz ısınıyor ve... View Post
Samsung İnternete ekleyebılyozda croma ekleme gıbı bır sey goremedım eger croma eklemıyosak Samsung İnternet cromeden daha ıyı o zaman View Post
Sadece bir uygulamayı karanlık moddan muaf tutmak istiyorum mümkün mü acaba View Post
Herkesin bir tarzı bir zevki var özellikle androidi severek kullananların çoğu zaten kişiselleştirmeyi seviyor, özgürlüğü seviyor. Ben kendim hep koyu... View Post
S24 telefonum sarjı varken birden kapanıyor ve sarja takmadan geri açılmıyor. Sarja takıp tekrar açtığım zaman kapandığı sarj miktarından devam... View Post
Sizde de böyle mi ya? View Post
farklı kartlarla denedim ama ödeme yöntemi hiçbir şekilde eklenmiyor kupon kullanmak icin ekleyecektim malesef olmadı SAMSUNG FRAUD DOLANDIRICILIK... View Post
Oyundan atıyo bu düzeltinnn View Post
Telefonum yaklaşık 20gündür orijinal şarj aletiyle aşırı yavaş şarj oluyor. Kabloda yıpranmalar var. Adaptörden oldugunu sanmıyorum. kablo önerisi... View Post
Herkese merhaba, ekran koruyucu konusunda kafam çok karışık. Çıkamadım bu işin içinden 🙄 Hem s25 fe hemde a54 için ekran koruyucu... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 657 | |
| 549 | |
| 519 | |
| 464 | |
| 455 |