Andorid sürüm 16 da şarj yeme sorunu ve eskitme olduğunu düşündüğüm için eski yazılıma geçmeyi düşünüyorum ama bir sıkıntı olurmu? View Post
Andorid sürüm 16 da şarj yeme sorunu ve eskitme olduğunu düşündüğüm için eski yazılıma geçmeyi düşünüyorum ama bir sıkıntı olurmu? View Post
S24 Fe 256/8 1 yıl garantisi var satip düz s24 almayı düşünüyorum 256 siyah bunu versem üstüne ne kadar eklemem lazım tahminen sizce? View Post
Güncellemeler aynı anda neden verilmiyor hadi tamam a serisine vermiyorsun ama bari tüm s serilerine aynı anda versen ne olacak ki 1 sene önce büssürü... View Post
Galaxy S24 serisi için OneUI 8.5 Stabil sürümü Verizon operatörü dahilinde ABD de dağıtılmaya başlandı bu da güncellemenin daha da yakınlaştığı... View Post
S23FE OneUI 8.5 ne zaman gelir bilgisi olna var mıdır View Post
Bugun s10+ almayı dusunuyom 31.800 e hepsıburadadan kullananlar deneyimlerini yazanılırmı pıl ısınma vb baska tablet onerısınede acıgım View Post
S24 serisi haftaya pazartesiye kaldı yüksek ihtimalle yanı boşuna beklemeyin ki beklemeye değer bir güncelleme de değil View Post
Galaxy s24 ve 25 serisinde nisan ayı güncellemesinden sonra pil sorunu ortaya çıkmış. Bunu bende güncellemeden sonra yaşıyorum bu arada. Güncellemeden... View Post
Arkadaşlar her yeni güncelleme öncesi bize ne zaman dağıtılacak sorusu gecikmeler vs bunlara şahsen alıştığımızı düşünüyorum çünkü zaten dağıtıma... View Post
Hayırlı uğurlu olsun yarin veya en geç pazartesi ülkemize gelir View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 617 | |
| 478 | |
| 457 | |
| 415 | |
| 390 |