Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Uygulamadan indirdiğim temaların hiçbirinde bildirim paneline temanın tasarımını uygulamıyor sebebi nedir View Post
Bende hemenn ısıniyor sizde bu durum var mi kisidan ayni sorun var dı View Post
Samsung aşağıdaki özelliklerin sonsuza dek ücretsiz kalacağını doğruladıLive TranslateNot AsistanıZoom NightographyAudio EraserWeb AsistanıÜretken... View Post
Ellerim çok azıcık ıslak ekrana dokunduğum zaman ya da yağmur altında falan ekrana dokunduğum zaman ekrana hiçbir etkisi olmuyor. Koruyucu ekrandan mı... View Post
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kuponlu veya kuponsuz hiçbir şey satın alamıyorum. View Post
sanki sarj gostergesinin yanik izi cikti gibi gelmisti ama dikkatli yakindan bakinca da yok gibi, psikolojik mi anlamadim. amoled yanigi veya kumlu... View Post
Cihaz s23 View Post
Telefonu aldığımda oraya yapıştırmak için koruyucu verdiler koruyucu bir süre sonra dayanıksızlaşıyor değiştiriyorum evde çok müzik dinlerim telefon... View Post
User | Likes Count |
---|---|
697 | |
508 | |
419 | |
400 | |
379 |
User | Count |
---|---|
27 | |
26 | |
23 | |