S25 ultra için koruma amaçlı degil görüntü ve şık tasarım olarak siyahımsı tonlarda kılıf önerisi yapabilir misiniz View Post
S25 ultra için koruma amaçlı degil görüntü ve şık tasarım olarak siyahımsı tonlarda kılıf önerisi yapabilir misiniz View Post
şu özelleştirmeyi hiç bir yazılımda yapamazsınız bu kadar kullanıcısına özgürlük veren ui yok 1 kere samsungu satıp vivoya geçtim pişman oldum... View Post
2 cihaz arasında kaldım fiyatları birbirine yakın(2.el) ama s22 nın kronıklerı var dıye duydum s21 le arasında kaldım View Post
S26 Ultra da 5200Mah batarya mı koymuşlar S24 Ultra İle 4 sene daha devam ederim View Post
Şuan dinlediğiniz veya dinlemeyi sevdiğiniz bir şarkı,türkü vs. Var mı ¿Çakal,keleş,uzi,baretta,clock19,..Dinleyemiyor ruhum; View Post
Arkadaşlar merhaba, S25 fe almayı düşünüyorum ama kullananlar memnun mu, tavsiye eder misiniz? View Post
Telefonun kendi ahizesinden ses sonuna kadar açıldığında bass tiz dengesi güzel, hemen hemen iphone kalitesinde fakat kısmaya başladığımızda tiz... View Post