Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
S21 FE Cihaz kullanıyorum günlerdir bu problemi yaşıyorum mobil veriyi açtığım da 4.5 yazısı çıkıyor şebekenin yanında bir süre sonra kayboluyor daha... View Post
Merhaba bazen telefonun şarjı dolmasına örnek 5dakika var ama 15 saniye sonra bi bakıyorsun tamamen şarj oldu diyor bu neden kaynaklanıyor? View Post
Watch 7 ile watch 8 arasında bariz farklar var mi View Post
Arkadaşlar samsung'dan 65w adaptör aldım 25w ile aynı dolduruyor kabloda 100w e niye aldık o zaman 25w ile devam ederdik öyleyse?? View Post
S22 Telefon kullanıyorum one uı 7 den sonra telefon özellikle bildirim ekranını açtığımda (üstten indirilen pencere ) geç geliyor takılıyor son... View Post
Arkadaşlar bu galeride nasıl kişi atıyoruz arama yerinde kişiler gözükmüyor sadece konumlar ve belgeler gözüküyor yukardaki ayarlarda kişiler açık... View Post
Yaz geldi sarj artik hızlı dolmuyor sizin sarj konumu nedir adaptifmi maksimum mu ? View Post
5 6 Gün önce cihazıma One UI7 güncellemesi geldi. LANET OLSUN KEŞKE GÜNCELLEMEYİ YAPMASAYDIM. Cihaz güncellemeden sonra 1 saat içinde 20 den fazla kez... View Post
Merhabalar arkadaşlar, benim sadece instagramda yaşadığım sorunu dile getirmek istiyorum. S24 fe kullanıcısıyım instagramda sohbet kutusuna girip... View Post
Samsun21 ne zaman güncelleme gelir View Post
User | Likes Count |
---|---|
697 | |
496 | |
412 | |
393 | |
371 |
User | Count |
---|---|
26 | |
23 | |