Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
optimize oldu ve şunu söyleyeyim sizlere eski telefon m14 dü 6000 mah bataryası vardı ve 60 hz de kullanıyodum aod yoktu onda ve oyun oynamadan 9 10... View Post
Kamera o kadar cok yapay zeka düzeltmesi ekliyor ki çoğu fotoğrafım animasyon gibi oluyor özellikle gece modunda gcam yüklemek istiyorum ama apksi var... View Post
7 temmuz itibariyle testler başladı. Gaşaxy Watch 4 serisi için son güncelleme olacak. Umarım pil ve arayüz kasma sorunu bir nebze olsun rahatlar. View Post
Şu sıcaklar da aldığım ekran süresi normal de 1,5 gün veya 2 gün giderdi ama sıcaklar da bu kadar süre alabildim Sizce nasıl? View Post
200mp fotoğrafları destekleyen hiçbir uygulama yok yani onu çektiniz diyelim sadece siz görüyorsunuz bir de galeride çok yer kaplıyor 8k video da aynı... View Post
Telefonum s10plus modeli ısı ölçer yok telefonda play storeden indirebileceğim güvenilir iyi bir ısı problemi varmı? View Post
telefon aşırı derecede çok ısınıyor elime alamayacak duruma geliyorum acaba bunun yeni sürümle bir ilgisi var mı bilgisi olan?? View Post
Yapay zeka özellikleri ömür boyu ücretsiz olarak duyuruldu ek olarak yapay zeka özellikleri ücretli olabilir onlar da ayrı premium... View Post
Seçenek sunulsa hangisini alırsınız View Post
Merhaba, s23 serisi s25 serisinden daha iyiydi tanıma, hızlılık vs. Sizce de öyle mi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
696 | |
483 | |
412 | |
389 | |
371 |
User | Count |
---|---|
26 | |
25 | |
22 | |