Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yapay zeka ücretli olacaksa neden cihazlara getirdiniz o zaman gidelim yapay zeka uygulaması indirip aynı ücretle kullanırdık yani neden samsung böyle... View Post
Yapay zekanın 2025 yılın 3 cü döneminde yani Eylül'ün sonunda ücretleri fiyatı ve hangi uygulamalar olacağına dair bilgi verilecektir bi kac yerde... View Post
2023 te cikti s23 fe hala bayilerde varmidir s24 fe alacaktım da ailemi ikna edemedim View Post
Tamamı mobil veri cihazı sifirladiktan 2 hafta sonraki durumu cihaz ısınması gitti ve haliyle batarya iyi oldu 2 yıllık cihaz View Post
Bu genelde tüm telefonlarda olan bir özellik işte masa tam düz mü yoksa eğik mi gibi kontrol edilen ya da pusula olan uygulama var mı View Post
WhatsApp uygulamasının ve saat için WhatsApp uygulamasının tüm ayarlarını düzenleyip silip geri yüklememe rağmen ben ve cevremdeki tüm watch 6... View Post
%100 den %20 ye kadar olan süre Gece oynarken sanırım 1 2 saat açık bırakmışım clash of clansı 120hz Wifi ve mobil veri kullandım Konum... View Post
7 aydır S22'yi aktif kullanıyorum. Telefonun sol üst köşesinde boya sökülmesi var, telefonun arkasında da soğutucudan dolayı beyaz leke gibi bir... View Post
📢Galaxy S22 Haziran güncellemesi Avrupa'da yayında! ⚙️Sürüm Bilgisi: S908BXXSFFYF1/ S908BOXMFFYF1 S908BXXSFFYF1 View Post
User | Likes Count |
---|---|
889 | |
744 | |
601 | |
531 | |
485 |
User | Count |
---|---|
56 | |
42 | |
29 | |