Son güvenlik güncellemesinden önce live translate iyi çalışıyordu, son güncelleme sonrası saçmalamaya başladı herkeste öyle mi (S25 ultra) View Post
Son güvenlik güncellemesinden önce live translate iyi çalışıyordu, son güncelleme sonrası saçmalamaya başladı herkeste öyle mi (S25 ultra) View Post
MERHABA ARKADAŞLAR BİLMEYENLER İÇİN BU VİDYO.Samsungun Gereksiz Uygulamalar Güncellemeden önce açık ekran sürem neredeyse 12 saate kadar... View Post
5 ayda 100 döngüye ulaştım ve hala sağlık %100 View Post
Arkadaşlar Samsung İnternet browser güncellemesi sonrasi ana ekranı nasıl eski haline çeviririm, eski duvar kağıtsız haline. View Post
Ben bugün başlıkta gördügünüz özelliği keşfettim ve yapay zekaya sordugumda bu telefon sarjdayken oyun oynarken elektrigi bataryaya göndermek yerine... View Post
S24 ultra kamerası puslu çekiyor sabah çok canlı çekiyordu şimdi puslu çekiyor daha önce de olmuştu ama düzelmişti şimdi tekrar oldu. zorla durdurma... View Post
Sonunda en cok istedigim 3 özelik biri geliyor beta 1 ile eger degismese KİLİT EKRANA HAVA DURUM ( KİSİSEL FOTONUZA HAVA DURUM ANİMASYON) Cok sikayet... View Post
Arkadaşlar merhaba samsung s25 plus kullanıyorum kingston xs1000 1tb almak istiyorum bu telefona uyar mı desteklermi sizce View Post
Şaka gibi neredeyse tüm uygulamalar one ui 8.5 güncellemesi aldı ama telefona alamadı. View Post
Serviste ücretsiz değişim yaparlar mı acaba View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 617 | |
| 460 | |
| 407 | |
| 395 | |
| 353 |