cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Arkadaşlar 1 hafta önce s25 ultra satın aldım henüz ekran koruyucu taktırmadım telefon hiçbir darbe almadı kılıfsız kullanmadım herhangi bir çizik vs... View Post

Merhabalar, s21 fe telefonumu aşırı ısınma ve muhtemelen buna bağlı olarak arka kapağı açıldığı için Mediamarkt üzerinden garantiye göndermiştim.... View Post

Bir önceki gönderimde telefondan şikayetlerimi okumuşsunuzdur. Arkadaşlar diyeceğim o ki, S22 almayın aldırmayın. One UI 7 güncellemesinden sonra... View Post

Merhaba arkadaşlar galaxy S25 kullanıyorum One uı 8 güncellemesi ne zaman gelir ! bilen var mı ???   View Post

Yeni keşfettimde bu özelleştirmeler gerçekten çok iyi olmamış mı ayarları falan kurcalarken tamamen şans eseri karşıma çıktı eskiden sadece... View Post

Yedek telefon bakıyorum benim için pili önemli başka hiç birşey önemli değil. Telefonun ana görevi hotspot, arabada YouTube music ve arama yapsın... View Post

Herkese merhaba. Bugün 12 Temmuz ve S25 telefonumda Android 15 One UI 7 Haziran güncellemesi mevcut. Acaba bir sonraki güncelleme Android 16 One UI 8... View Post