Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Hangisi daha iyi View Post
Arkadaşlar 1 hafta önce s25 ultra satın aldım henüz ekran koruyucu taktırmadım telefon hiçbir darbe almadı kılıfsız kullanmadım herhangi bir çizik vs... View Post
Merhabalar, s21 fe telefonumu aşırı ısınma ve muhtemelen buna bağlı olarak arka kapağı açıldığı için Mediamarkt üzerinden garantiye göndermiştim.... View Post
Alcak mi View Post
Bir önceki gönderimde telefondan şikayetlerimi okumuşsunuzdur. Arkadaşlar diyeceğim o ki, S22 almayın aldırmayın. One UI 7 güncellemesinden sonra... View Post
Merhaba arkadaşlar galaxy S25 kullanıyorum One uı 8 güncellemesi ne zaman gelir ! bilen var mı ??? View Post
Yeni keşfettimde bu özelleştirmeler gerçekten çok iyi olmamış mı ayarları falan kurcalarken tamamen şans eseri karşıma çıktı eskiden sadece... View Post
Yedek telefon bakıyorum benim için pili önemli başka hiç birşey önemli değil. Telefonun ana görevi hotspot, arabada YouTube music ve arama yapsın... View Post
Herkese merhaba. Bugün 12 Temmuz ve S25 telefonumda Android 15 One UI 7 Haziran güncellemesi mevcut. Acaba bir sonraki güncelleme Android 16 One UI 8... View Post
User | Likes Count |
---|---|
692 | |
454 | |
404 | |
401 | |
384 |
User | Count |
---|---|
26 | |
25 | |
22 | |