S23 ultra kullanıcıları artık burda one uı 8.5 güncellemesi beklemektedir 3.haftanın bitimine doğru geliyoruz ve gerçekten yeni sürümleri bekleme... View Post
Yeni güncelleme ile pil göstergesinde daire yok edilebiliyor dendi. Onu bulamadım ? Nasıl yapabilirim View Post
Hâlâ saati soranlar var belki yardımcı olur View Post
Ekran kaydedicide biraz kasıyor Normalde daha iyi View Post
S24fe cihazıma 8.5 güncellemesini yükledim dışarıdayken güneş altında parlaklıgın ful olmasına rağmen nerdeyse ekranı göremiyorum nasıl çözerim View Post
Yanlış hatırlamıyorsam ilk telefonum 11 yaşındayken kullandığım Samsung J3’tü. O günden beri hep Samsung kullanıyorum ve şu an 19 yaşındayım. Yani... View Post
Spigen önerildi diye aldım 45w için. 3. Ayında kısa devre yaptı ve çalışmıyor. Güya kısa devre önleyicisi de varmış da neyse. Bana orjinal olan ama 3k... View Post
sadece one ui 8.5 özel mi yoksa tüm androidlerdemi böylemi bilmiyom ama 8.5 tam uyumlu olmuş View Post
Ayarlardayken alttaki çubuğa dokunduğum/kaydırdığım zaman ekranın altında görseldeki gibi beyaz bir çizgi çıkıyor. Aynı sorunu yaşayanlar var mı... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1299 | |
| 646 | |
| 640 | |
| 494 | |
| 464 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 30 | |
| 12 | |