Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arka planda hiç bir işlem olmamasına rağmen eli yakacak derecede ısınıyor ve sarj hızı aşırı yavaşlıyor hayatımda gördüğüm en rezalet telefon. Kış... View Post
Samsung s24 fe telefonumu 6 ay önce 0 olarak satın aldım. Telefon günlük normal kullanımda eli yakacak derecede ısınıyor. Gece telefonu şarja... View Post
instagramda story atarken fhd mi cekmem lazim uhd mi kalite bozuluyor cihaz s24fe View Post
Telefonumun arkasına sokunmayınca telefonum dokunmatiği yarım yamalak algılıyo ama telefonun arkasına azıcık parmağımla dokunsam dokunmatiği aşırı iyi... View Post
arka kameradan son derece memnunum ama telefonun ön kamerası berbat. aslında fotoğraf çekerken her şey yolunda ama kaydedilen fotoğrafı kendi kendine... View Post
Bazen arkaplandaki uygulamaları kapatırken telefon 1-2 saniyeliğine donuyor. Aynı sorunu yaşayanlar var mı ? One UI 7 sorunları hala çözülemedi... View Post
now brief vardı bu s24 lere falan gelecek diyolardı forumda da gördüm millet s24u ya geldi diyolar baya foruma girmiyorum da bende hâlâ yok ne zaman... View Post
Farklı bir markadan, samsunga geçiş yapıyoruz umarım beklentilerimizi karşılar. Ekosistemi oluşturmaya başladık ufaktan 🥰 View Post
Oyun eklentileri yok View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
16 | |
15 | |
14 | |
13 |