4 yada 5 gönderileri yeter artık ses ve ses tuşu çalışmıyor servis yapmıyor neden değişim istedim birşey yapılmadı onarımda istemem SAMSUNG ALMAYIN View Post
4 yada 5 gönderileri yeter artık ses ve ses tuşu çalışmıyor servis yapmıyor neden değişim istedim birşey yapılmadı onarımda istemem SAMSUNG ALMAYIN View Post
cihazım galaxy s22 donanimsal ariza oldugu icin garantiye gönderdim garantiden geleli 1 ay bile olmadan arka kapak yerinden çıkmaya başladı cihazimin... View Post
Arama Tarama • Yaratıcı Stüdyo • Yeni Fotoğraf Asistanı • Ses Silgi • AI Seç (Kenar Paneli) Listede S24 Fe yok neden? View Post
S24 lere one ui 8.5 ne zaman geliyo bi türlü gelmedi View Post
Bende UI8.5 geldi sandım View Post
S25 fe + 50k verip s25 ultraya geçilir mi değer mi Ve s25 fe 7 yıl götürür mü normal kullanıcıyım oyun sosyal medya ara sıra kamera View Post
Oncelıkle burda herhangi bir markayı gommek amacıyla atmadım sadece gordugum bır sorunu paylaşmak ıstedım sız ne dusunuyosunuz bu efekler... View Post
Hattın iyi çekmediği yerde 4.5g ile mobil veri kullanımı. sürüm düşürme gibi bi olay var mı 6.1 de iken daha iyi gidiyordu şarjım View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 426 | |
| 377 | |
| 363 | |
| 354 | |
| 325 |