S20 FE ile aldığım ss ler sanki düşük kalitede gibi. Bunu nasıl yükseltebilirim? View Post
S20 FE ile aldığım ss ler sanki düşük kalitede gibi. Bunu nasıl yükseltebilirim? View Post
Android ve one UI güncellemeleri artık gelse harika olacak. Hem saat hem telefon için bekledeyim ama hala gelemedi. View Post
arkadaşlar bu güncelleme ne zaman gelecek acaba? Umarım kamera güncellemesi gelir de içim rahatlar ya kamera resmen bulanık çekiyor olması gereken... View Post
Pilinizin ömrünü uzatmak için maksimum şarjı %85 seviyesinde sinirlayin .diye bir işaret var ne işe yarıyor. Telefonumu % kaçtan kaça şarj etmeliyim... View Post
Expert raw ile astroloto modunda havayı çekerken tam bittiğinde kapanıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim View Post
S20fe halen tekno marketlerde sarılan bir cihaz. Bir tane ve son olarak büyük bir güncelleme alması gerekirdi View Post
Merhaba yedek telefon olarak kullandığım Xioami Note 12 Pro da kamera da yerleşik Vlog camera vardı ve gerçekten çok iyi iş çıkartıyordu acaba S23... View Post
Mayıs güncellemesinden sonra biraz olsun düzeldi. Uzuuun zamandır bu saatleri bile göremiyordum. 120 HZ View Post
Merhabalar öncelikle arkadaşlar telefonumu 2.kez batarya değiştiriyorum yani bundan önceki bataryası deji idi 1,5 sene kullandım ve bu uygulama... View Post
User | Count |
---|---|
69 | |
25 | |
21 | |
18 | |
15 |