Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
wp de kameram arka tarafa geçmiyor.Wp efekt acık olunca arka kameraya geciyor ama efekti kapatınca tekrardan aynı sorunla karşılaşıyorum kamera arka... View Post
burda Yazmıyor Bakın burda ne yazıyor 😅 Aslında bu özellik gelmişti sadece güvenlik arttığı için öyle yazılmış bilmeyen... View Post
Telefon biraz hızlı ama ne now breif kullanılıyor ne de goodluck modülleri. Boşuna zaman harcadım 😕 View Post
Güncelleme detayları *Güvenlik Cihaz iyileştirilmiş güvenlik ile korundu. * Güncellemenin ardından eski yazılıma düşürme yapamazsınız çünkü güvenlik... View Post
S24 güncellemeden sonra kamera başarısız hatası alan varmı View Post
İnstagramda ve WhatsApp mesaj yazarken kutunun üzerinde sürekli çeviri çıkıyor Çok sinir oldum nereden kapanıyor bu tam olarak? Galaxy AI içinde ve... View Post
S25 Ultra farkıyla uyandırılmış kedi 😅 Önce Sonra View Post
Cihazın pili çok hızlı bittiği için ve fazla ısındığı için göndermeyi düşünüyorum AYRICA en ònemli ikinci sorun: Cihazın Navigasyon çubuğunda... View Post
Öncelikle bildirim paneli inerken bug var. Onun dışında tüm goodluck modülleri ayarlarım gitmiş. Bunun dışında kamera işleme hızı inanılmaz... View Post
User | Likes Count |
---|---|
920 | |
648 | |
627 | |
486 | |
466 |
User | Count |
---|---|
61 | |
46 | |
28 | |