Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Birkaç gün önce S22'nin hiçbir darbe almadan kendi kendine ekranı gitti. Dokunmatik çalışıyor, titreşim çalışıyor ancak hiçbir şekilde ekran... View Post
Sıcaklığı perf z den önceden görüyorduk o kaldı şimdi uygulamalar dışında telefon içimden görebiliyormuyuz View Post
1. Ben s24 ultra kullanıyorum fotoğraf çekerken deklanşöre bastığım zaman kapı zili gibi ses çıkartıyor. Yani normal deklanşör sesi çıkartmıyor ve... View Post
Telefonum S23 ultra, orijinal Samsung 65 watt şarj adaptörü ile telefonu şarj ederken %15'lerde şarjın olmasına 58 dakika gösteriyor ama... View Post
45w adaptör ile s23 ultranın kutusundan çıkan kablo 45w destekler mi yoksa yeni bi kablo mu lazım eğer kullanan varsa önerebilir View Post
Telefon güzel ince ama pek is yaparmı bilemem önceden dedigim gibi ölü dogmus bir model ve s25 ultra ile 1000 tl arasında far k var... View Post
S24FE View Post
Pubg yeni guncelleme s24 fe 120 fps geldimi View Post
Beyler görünüm açtım kapanmıyor Nasıl kapatacağım yardım edin eski haline getirmek istiyorum View Post
User | Likes Count |
---|---|
606 | |
513 | |
449 | |
431 | |
391 |
User | Count |
---|---|
32 | |
26 | |
25 | |