Telefonum şarjı %5 e düsünce hicbir şey açık olmamasına rağmen şarj aniden bitiyor bu neyden kaynaklanıyor acaba View Post
Telefonum şarjı %5 e düsünce hicbir şey açık olmamasına rağmen şarj aniden bitiyor bu neyden kaynaklanıyor acaba View Post
9400 tl 2 el alınırmı View Post
S21 Fe var bende ama henüz güncelleme gelmedi yani ne zaman gelir mi ya da gelecek mi bilginiz mi var ? View Post
Wi-Fi 7 ayarını devre dışı bırakmamın ardından iki günlük bir gözlem süreci sonucunda, bu eylemin batarya performansında belirgin bir iyileşme... View Post
Bayağıdır araştırmayordum ama herhangi bir yerde göremedim. Şöyle yapıyapıyorsunuz Cihaz Ayarları>Sesler ve Titreşim> yukardan titreşim moduna... View Post
11 mayısda dağıtım var diyorlar sadece s25 serisi mi yoksa s24 serisi vs. Dahil mi View Post
Janhoi McGregor Samsung, en yeni işletim sistemi güncellemesi olan (Android 16 tabanlı) One UI 8.5'i bu hafta milyonlarca Galaxy telefon... View Post
S24+ sahibiyim 45w destegi varSamsung trio adaptorum var ve ugreen 100w 5a ve baseus 240w 5a kablolarim varSarj olurken 30w geçmiyor geçince 0a... View Post
Telefon cuma günü aldım bugün ekran koruyucusu kılıfı lensi yaptırdım. Ama kılıf biraz korunaklı bir kılıf olduğu için S Pen yuvası parmakla... View Post
Sızce hangisi daha kulanıslı z flıp cebe sıgmada daha ıyı pura x max ıse kendı kılıfıyla tek elde daha rahat ama cepte daha genıs yer kaplıyo ama... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 539 | |
| 453 | |
| 361 | |
| 336 | |
| 332 |