Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Telefon için duvar kağıdı önerileri? Anime tarzı View Post
Merhaba yaklaşık 6 gündür s25 plus kullanıyorum 120 hz se ful hd de kullanıyorum ama android auto da sıklıkla kullanıyorum ekran süresi 4 saati... View Post
telefonum yurt dışı 2 tane imei var her biri 4 ay birini kullandım bugün bitti4 ay hakkım daha kaldı ama kendi sim kartimi takinca tanımıyor ama... View Post
S22 ultradan düz 24 e geçtim gayet iyi hissedilen **bleep** var View Post
Buyrun quick panel yeni 2.ci tasarim View Post
Uygulamaları koyu temaya nasıl ayarlayabiliriz? Uygulama ikonundan bahsediyorum, bir türlü yapamadım. Mevcut olan koyu ikon temaları da hoş durmuyor. View Post
bugun s24u cihazimin sarji bitmek uzereyken ayni marka model telefonu olan arkadasimin sarjindan kullanmak icin wireless charging ozelligini kullanmak... View Post
Quick panel yeni tasarım dili konsepti View Post
Sizce nasıl kötü sanki one uı 7 1 gün oldu güncelleme yapalı View Post
S21 fe 5G için 1.nesil one iu 7 arızası buna ne demeli komik ya valla View Post
User | Likes Count |
---|---|
1445 | |
1351 | |
1320 | |
899 | |
737 |
User | Count |
---|---|