Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Daha önce 7 Beta'ya katılmıştım bilgisayar güven vermiyor birazcık şansa stabile geçtim. Arkadaşınkini kullancam tekrar stabile geçerken geçmeye... View Post
Uygulama isimleri telefonu kapatıp açınca geliyor ama bir süre sonra gidiyor ve tekrar gelmiyor. Telefonu sıfırladım ama sorun çözülmedi. Cihaz... View Post
Öyle bir pil göstergesi Sizce s24 Ultra için normal mi Normalde pilin korumasının maksimum alıp %80 olunca kesiyor ama nasıl ki dışarıdan kesince... View Post
Merhabalar. Telefonum yeni olmasına rağmen s pen ucu çok kötü oldu. Servise gitmek istiyorum. Ancak daha önce hiç servise telefon vermedim. Mümkünse... View Post
Beyler o ufak buglar, donmalar hepsi gitti. Çok memnunum View Post
Merhaba arkadaşlar uzun süre telefonu 2 sim ile kullandım ve çift uygulamalar ile şimdi sadece tek hat kullanıyorum ama telefonu kontrol ederken... View Post
Evet zfont gibi uygulamalar ile klavyede değişiyor ancak instagram tiktok gibi uygulamalarda değişmiyor. Bunu rootsuz bir şekilde yapmanın yolu var... View Post
Şarj soketinde nem veya yabancı madde olabilir diyor yetkili servise götürdüm kısa süreliğine düzeldi sonra yine aynı oldu View Post
Dostlar özet geçeyim, telefonum s24 ultra, ekran kalitesini en yüksekte kullanıyorum, AoD açık, youtube video kalitesi hd izliyorum telefon alev... View Post
User | Count |
---|---|
24 | |
15 | |
14 | |
14 | |
13 |