Herkese günaydın arkadaşlar elimde 1 tane yd s25 cihazım var bundan 1 ay önce kullanımı bittiği için kapandı bende çift telefona geçtim 1 ay önce e... View Post
Herkese günaydın arkadaşlar elimde 1 tane yd s25 cihazım var bundan 1 ay önce kullanımı bittiği için kapandı bende çift telefona geçtim 1 ay önce e... View Post
S21 fe 2. Nesil snapdragon 16bin A36 da aynı fiyata sizce hangisini tercih edeyim, babama alıcam,kullanım şekli sosyal medyada video izleme ve çok... View Post
Işık efekti ilk kullandığım böyle bir şey yoktu normal çalışıyordu şimdi ekran mavi renk alıyor ve görüşü engelliyor. Komple geri kaldırmak istiyorum. View Post
Selamın aleyküm merhaba arkadaşlar hepinizin gecesi güzel olsun cihazımda şu an hali hazırda takılı olan kırılmaz camdan hiç memnun olmadığımı... View Post
Son zamanlarda samsung la ilgili haber duydum teknolojiyle ilgilendiğim için çoğu sosyal medya hesaplarımın keşfetine düşüyor **bleep** tarafından... View Post
Çok güzel Olmuş Uygulamalar View Post
Var mı kullanan View Post
Mi 17 pro max mi? Samsung S24 ultra mı? Mi bana daha çekici geliyor yaw kullanan arkadaşlar var yd kullanıyorlar ama çok fena üretilmiş gibi geldi View Post
Telefonu şarja takınca elim ses açma kapama tuşunda gezerken sanki bi akım geliyor gibi. Adaptör değişmeli mi, değişmesem pil sağlığı düşer mi View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 25 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1538 | |
| 652 | |
| 615 | |