Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Buds 2 buds 3ten daha iyi sanırım, şu an böyle düşünüyorum. View Post
Ben yaklaşık 14 aydır S24 plus kullanıyorum ve bu sene Nisan civarında **bleep** ettiğim bir durum var. Telefonu kapatıp yeniden açtıktan sonra veya... View Post
Muazzam bir performans artışı söz konusu, siz de etkisini görebildiniz mi? View Post
S24FE modelinin kaç yıl güncelleme alacağı konusunda epey gibi sitelerde belirtilen 7 yıllık sürenin doğruluğunu teyit etmek isterim. View Post
4 bin bütçem var ne önerirsiniz kulaklık Aklımda samsung buds 3 fe var Birde düz buds fe var Silikonlu olması önemli çünkü olmayınca kulağı... View Post
Arkadaşlar merhaba, Garantisi devam etmekte olan S24+ telefonumda gerek kendi uygulamalarında gerekse sosyal medya uygulamalarında video... View Post
Sizce hangisini almalıyım fe d daha hoşuma gidiyor ama özellikleri neler farklı bilmiyorum View Post
Önceden telefonun yapay zekasına bi kişinin resmini atınca yüzünü algılayıp onun 3d karakter resmini yapıyodu son güncellemelerde o gitti mi artık... View Post
Uzun yıllar kullanırım ihlal yapacak bir durumda bulunmadım uygulamaya bi girdim bu uyarısı ile karşılaştım sizce neden olmuş olabilir ve çözümü... View Post
Esim ekleniyor diyor öyle kalıyor açılmıyor nasıl cözerim bu sorunu View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1555 | |
| 1167 | |
| 925 | |
| 689 | |
| 596 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 17 | |