Uygulamalarda böyle birşey gözüküyor bune View Post
Uygulamalarda böyle birşey gözüküyor bune View Post
Meta service android tarzı telefon içi gereksiz şeyler varmı View Post
Arka kameram fotorafları önizlediği gibi çekmiyor bi ayna etkisi yaratıyor yani saçım esasen sağa yatırdığımda fotorafta sola yatırmışım çıkıyor ön... View Post
Normal mi sizce bana biraz düşük gibi geldi Pil sağlığı %100 döngü 25 Yaklaşık %60ı mobil veri %40ı wifi konum hep açık bt saat hep bağlı... View Post
Çift kayıt modu Tek çekim nodu bu iki mod kalkıcakmış en azından beta sürecinde öyle şuanlık iphone un yeni eklediği özelliği samsung kaldırıyor... View Post
Merhabalar arkadaşlar 24000 e server kayıtlı 256 gb s23 ultra alınır mı iphone 14 pro max tan geçeceğim de. Samsun ekosistemi olacak en azından... View Post
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var S24 ultra telefonumla video çekerken gece gündüz farketmeksizin videoda takılma kasma yapıyor otomatik fps i... View Post
Merhaba, ben s25 ultra kullanıcısıyım.Şunu belirtmek istiyorum ben bu telefonda whatsapp görüşmelerinde ön kamerada çok kötü bir performans... View Post
A36 ve daha düşük olan A modeli almaktansa s21fe (snapdragonlu modeli) bana her zaman daha mantıklı geldi hatta A56 yerinede tercih edilebilir diye... View Post
Telefonda güvenli klasör açtım fakat kullandığım uygulamalar pilde görünüyo ne yapmalıyım View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1538 | |
| 658 | |
| 614 | |
| 394 | |
| 375 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 10 | |
| 9 | |