Merhaba s26 alacağım yalnız indirim kodu vs olsaydı iyi olurdu yardımcı olacak var mı View Post
Merhaba s26 alacağım yalnız indirim kodu vs olsaydı iyi olurdu yardımcı olacak var mı View Post
Vatandan aldığım cihaz ses tuşu çalışmıyordu değişim istedim onarım yaptılar sonra ses de gelmez oldu SAMSUNG ALMAYIN şimdi değişim istiyorum... View Post
Uşak merkeze 6-7km 4.5g kullanmak varken 5g kullanana ne diyeyim Bu 4.5g ile yaptığım hız testi 5g ile yaptığım hız testi View Post
arkadaşlar günaydın bu menü ingilizce oldu ama mesajın içine girip sil dersem orası türkçe bunun çözümü varmı View Post
Arkadaşlar selam, Samsung S25 cihaza sahibim. Şarjım yüzde 5 den sonra çok hızlı kapanıyor. Ayrıca bir sorun daha var, iki kere yaşadım bu problemi.... View Post
"Bildirim paneli için aşağı kaydırın" harika bir özellik. Bence bu geliştirilebilir. 1. Ekranın dikey olarak 2 eşit parça olduğunu düşünelim.... View Post
Ben atılamayacağı düşüncesindeyim, atabilirim diyen telefoncular görüyorum internette ve bana hepsi dolandırıcı gibi gözüküyor. Sizce doğru mu... View Post
S25 Ultra Cihazımda Oyunlarda Optimize Sorunları Var Yardımcı Olabilecek Varmı ? View Post
S23 kullanım sarjı su gibi bitiyor gunde 3 kez sarja takıyorum 3 saat ekran suresi veriyor View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 735 | |
| 620 | |
| 540 | |
| 531 | |
| 528 |