Kutu şarjını hiçbir şekilde göremiyorum uygulamada mı sorun var View Post
Kutu şarjını hiçbir şekilde göremiyorum uygulamada mı sorun var View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Arkadaşlar iki gün önce %165 ile 11 saat ekran süresi almışım ertesi gün %187 ile 12+ saat ekran süresi almışım. Ne hikmetse bugün %167 ile 7 saat... View Post
120 Hz, Bluetooth, Wi-Fi, mobil veri (sürekli açık) View Post
Ben bu hatayı uzun süredir yasıyorum samsung destek e de yazdım dönüs alamadım View Post
Sonunda One UI 7 için Lock Star çıktı. Artık direkt kilit ekranı özelleştirilmesinden ulaşılabiliyor. Store üzerinden güncelleme almayanlar Apk Mirror... View Post
Bu özelliği her oyun oynadiğimda kullanıyorum cidden çok çok işimi göruyor eğerki samsungun kendi orjinal powerbankını kullanıyosaniz onla bile... View Post
Duşa telefonla girdim ama direkt suyla temas etmedi telefon. Arada şarkı değiştirirken ıslak elle bastım. Telefon şuan çalışıyor zaten ama çok saçma... View Post
Buradan fotoğrafları yüklerken kalitesi çok düşüyor bu konuda bize yardımcı ol Members 💥 View Post
Kaynak: Yeşil Robot (YouTube kanalı) View Post
Arkadaşlar, buranın bir önemi var mı gerçekten? Ne farkları oluyor? Hepsini denedim, bir şey **bleep** edemedim. Birisi güzelce açıklayabilir mi... View Post