başlıkta da belirttiğim gibi, bunu yapmanın bir yolu var mı? eklentiler denedim ama çok işe yaramadı. yöntemi olan varsa yazabilir mi lütfen? View Post
başlıkta da belirttiğim gibi, bunu yapmanın bir yolu var mı? eklentiler denedim ama çok işe yaramadı. yöntemi olan varsa yazabilir mi lütfen? View Post
Arkadaşlar, benim telefondaki kalemin ucu aşındı nereden temin edebilirim sizce bulunduğum yerde samsung servisi yok View Post
Sim kartında benim 5G yazıyor Ve telefon destekliyor Eğer başkasının Telefonu 5G destekleyip Sim kartında 4.5 G yazıyorsa 5G yazmıyorsa kullanamazmı View Post
%100 WiFi kullanımı Ekran HD ayarında Parlaklık maksimum %40120Hz NASIL SİZCE??? VE BAZI... View Post
Galaxy S26 ile gelen Galaxy AI özelliklerinden biri olan “metinle görüntü düzenleme” özelliği, S21 serisine kadar destek alacak ve bazı A serisi... View Post
WhatsApp instagram ve YouTube aşırı pil tüketiyor View Post
Arkadaslar s24 plustan s25 plus a 26 bin farkla gecmeye degermi View Post
Gemini Galaxy S26 serisiyle birlikte Android uygulamalarını sizin yerinize kontrol edebileceği ekran otomasyonu özelliğini başlattı 🔹 Artık... View Post
Bir şey fârk ettim, bilmiyorum siz de fârk ettiniz mi. Bizim milletin büyük bir kısmı %90 telefonlarını özelleştirmiyor. Örneğin Nova Launcher,... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1548 | |
| 1085 | |
| 835 | |
| 821 | |
| 771 |
| User | Count |
|---|---|
| 36 | |
| 24 | |
| 23 | |