Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arkadaşlar merhaba cihazım S24, normal kullanımda dahi cihazım aşırı derecede ısınıyor. ONE UI7 güncellemesinden sonra bu ısınma problemi çıkmaya... View Post
Galaxy S22 cihazımın ekranında ve arka kapakta su artık normal şekilde akmıyor. Küçük bir bölgede su damlası duruyor ve yayılmadan kalıyor. Önceden... View Post
Arkadaşlar bu tarz konuyu birkaç kere açtım. Fakat alalı 2 ay felan oldu telefonu. Çook kolay ısınıyor telefon. Hele görüntülü konuşmada aşırı... View Post
Arkadaşlar ben s23 ultra aldım 3 ay önce sırf kumlu ekran sorunundan dolayı. Ablam illaki ultra serisinden tel istiyor ve s23 ultra şuan ki fiyatını... View Post
Home Up'ta One UI 8'e uyumlu hale gelirse harika olur. View Post
Galaxy A34 telefonumu hepsiburadadan 7000 tl takas Ile satıp galaxy s24 fe mi almalıyım yoksa s25 fe'yi mi beklemeliyim sizce? Galaxy s25 fe... View Post
Bu video da ki animasyonu nasıl açarım? View Post
Bu kısmı bulamadım View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
18 | |
18 | |
16 | |
15 |