Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Sizce hangisi geçmeye değer mi? View Post
Ailemde A72 kullanan birisi var. Benim bildiğim Android 14 ve Oneui 6.1 son güncellemesiydi. Ve yine yanlış bilmiyosam bunu samsung doğrulamıştı.... View Post
Merhaba bu süreler hiç normal değil ne yapabilirim? View Post
Woyax by Deji güç bankası ile kablosuz dolum yaparken ısınıyor, aynı cihazdan kablolu yaparken ısınmıyor S22 910E. Normal mi sizce ? View Post
S24 ULTRA KULLANIYORUM YD CİHAZI . CİHASIN SİM 1 SÜRESİ DOLDU HATTIMI SİM 2 YE TAKTIĞIMDA ŞEBEKE YOK İŞARETİ ÇIKIYOR . SİM 1 BAŞKA HAT SİM YE KENDİ... View Post
Merhabalar s 24 ultra kullanıyorum şarj ve kulaklık girişi type c olduğu için ikisini birden kullanamıyorum bu yüzden dönüştürücü kullanmak zorunda... View Post
Görüntü bu şekilde hava güneşli ortam aydınlık ama alt kısımlarda bu şekilde beyaz kumlanmalar mevcut View Post
13 ağustosta aldığım cihaz bi sıkıntı yok sanırım dimi View Post
Arkadaslar bu sozlu cevirmene sadece durum cubugundan mi ulasiliyor uygulamalar da goremedim View Post
50 MP çözünürlükle fotoğraf çektiğimde, görüntüler daha HDR gibi görünüyor. Örnek olarak paylaştığım fotoğraflarda, 50 MP ve 12 MP çözünürlük arasında... View Post
User | Likes Count |
---|---|
691 | |
609 | |
399 | |
395 | |
381 |