Sizce View Post
Sizce View Post
Telefonunuzun csc sini EUX olarak ayarlıyorsunuz. Telefonu restart ettikten sonra vpn ile İngiltereye bağlanıp f a k e gps uygulaması ile de kendinizi... View Post
Zaten müthiş bir kalite beklemiyor insan. Kalite olarak idare eder ama büyük bir eksikliği var orijinal s pen'de olan ucunda kayma ve çizmeyi... View Post
One ui 8.5 betası Dosya halinde indirilebilen site var S24 serisi için dosya detayinda eu yaziyor indirilebilirmi View Post
S23+ telefonumun pil kullanımını sizle paylaşıyorum sizce sonuçlar nasıl ? View Post
Arkadaşlarım Samsung neden ayrım yapıyor neden türkiyede beta olmuyor mesela yıllardır merak ediyorum çok saçma bir durum üst model cihaz kullanıp... View Post
Ayarlar>>pil>>pil bilgilerine girince bazılarında kaç kere şarj edildiği ve pil sağlığıda yazıyor,ama bende sadece pil durumu pil... View Post
Sizce bu ikisinden hangisi alınır? Batarya ve pil kısmında güne kurtarır mı? Deneyimleriniz nasıl? View Post
Wipe cache yaptıktan sonra böyle oldu normalde 4 5 saat veriyodu %100 sarjda View Post
Mükemmel olmasada bence yine iyi iş çıkardı. Sürekli pil tasarrufu açıktı. Wi fi ve mobil veri arasında kullandım. Çoğunlukla wi fi denilebilir. View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 25 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1538 | |
| 652 | |
| 614 | |