Telefonu uyumadan önce kapatıyorum sabaha kadar kapalı kalıyor sabah saat 4 civarı uyanıp geri açıyorum alarm kuruyorum. Fakat nedense o açtığım... View Post
Telefonu uyumadan önce kapatıyorum sabaha kadar kapalı kalıyor sabah saat 4 civarı uyanıp geri açıyorum alarm kuruyorum. Fakat nedense o açtığım... View Post
Arkadaşlar Vodafoneli olan varsa çekilişe katılabilir 5 defa katılma hakkınız var hergun bir defa katılın View Post
Hep düşük parlaklıkta kullanıyorum cihazım s21 fe 2.nesil garantisi devam ediyor garantiye giriyor mu ve neden oldu daha geçen gün yoktu beyaz bir... View Post
🚨 Galaxy S27 Serisi, İşlemci Harcamalarını Azaltmak İçin Daha Fazla Exynos Çip Kullanabilir Samsung, maliyetleri azaltmak ve kârlılığı... View Post
Yanlışlıkla kilit ekranındaki alt kısımda görünen now bar kısmını kapattım ve geri açamıyorum. Ayarlarda now bar kilit ekranında gözüksün ayarı açık... View Post
Telefonda magsafe kılif kullaniyorum magsafe uyumlu bir tutucu aldim ama bu tutucu takiliyken kalem takili olan kismi algilamiyor cikarinca geri... View Post
Beta Yazılım Güncellemesi Galaxy S25 serisi, Almanya, Hindistan ve Güney Kore'de kullanıma sunulan başka bir One UI 8.5 beta güncellemesi... View Post
Pubg oynamaya başladığımdan itibaren biraz fazla şarja takıyorum View Post
S24 2020de cikmis iPhone12den nasil kötü bir multitasking ve ui optimizasyonuna sahip olabilir akıl alır gibi değil dimi? View Post
Canlı yayını buradan izle View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1568 | |
| 1081 | |
| 850 | |
| 802 | |
| 780 |
| User | Count |
|---|---|
| 31 | |
| 23 | |