Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Video izlerken özellikle HDR videolarda hafiften bir titreme ve dalgalanma var aynısını yaşayan arkadaşlar var mı?Yeni **bleep** ettim son... View Post
Sol tekini bulamiyorum burda find uygulamasindan baktigimda ikiside ayni adres gozukuyor evdemi demek oluyor ? Anlamadim hicbisi View Post
Merhaba 45w işe 25 w arasında süre farkı çok var mı almayı düşünüyorum da View Post
Herkese Selam Members Ailesi! Umarım gününüz güzel geçiyordur. Bugün sizlere cihazınıza daha güzel gösterecek olan Blur seviyesini nasıl... View Post
en üst sekment telefonu alırken çok para ödüyoruz 1 yada 2 yıl sonra güncelleme sonra telefonu bataryasını öldürüyor one ui 7 güncellemesi sonrası... View Post
Son nesile geldik, önceki nesili gece atmıştım kimse bakmamıştı :(. İkisinin de hayranı değilim, ama her şeyi göz önünde bulundurursak S25 daha... View Post
6 Yıl Güncelleme Alacak Samsung Modelleri Samsung’un resmi açıklamasına göre, aşağıda yer alan modeller yeni güncelleme politikası kapsamında yer... View Post
Bunu kapatmanın bir yöntemi varmı duvar kağıdı koyu temada kararıyor View Post
Mobil Veri Sürekli Açık Bluetooth Sürekli Açık Senkr Sürekli Açık Konum Sürekli Açık 25W Kullanılıyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
844 | |
657 | |
559 | |
493 | |
483 |
User | Count |
---|---|
57 | |
55 | |
28 | |