One ui 8.5 güncellemesi s24 ultraya ne zaman gelecek ? View Post
One ui 8.5 güncellemesi s24 ultraya ne zaman gelecek ? View Post
Herkese iyi geceler iyi sahurlar. Dün sahur vakti telefon yazılım güncellemesi yaptım; En son geleni. Öğlen gibi şebeke düşüşü vardı. Vodafone ile... View Post
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak suan s25 plus kullanıyorum alısamadım ekran büyüklüğüne düz s25 e geçsem pilden yana cok sıkıntı yaşarmıyım??? View Post
Merhaba arkadaşlar Turkcell pasajdan ön sipariş verdim 8 Mart tahmini kargoya veriliş tarihi yazıyordu Ama baktığımda hic bir gelişme yok bunun la... View Post
Kısa süreli iphone kullanıcam samsung dan oraya uygulama vs aktarımı nasıl yaparım samsung dan samsung a var ama iphone nasıl olur bilmiyorum View Post
Arkadaşlar mobil internet hızım 1 ve 10 mbit arasında dolanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim. Vodafone View Post
Çok fazla şey denedim telefonu fabrika ayarlarina döndürmek istemiyorum önerisi olan var mı? View Post
İnternet paylaşımı yapıyordum telefonun ekranını açtım instagram da mesaj yazarken dondu kapandı ve kendiliğinden açıldı sebep ne olabilir? View Post
NEDEN HALA TÜRÇE DİL DESTEĞİ GELMEDİ ? Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı ? Ne zaman gelecek hangi güncellemede ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1494 | |
| 1165 | |
| 890 | |
| 810 | |
| 808 |
| User | Count |
|---|---|
| 32 | |
| 27 | |
| 24 | |