cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

120 hz etkinken aldığım oyun kayıtları 120 fps oluyor istesemde istemesemde. 120 fps kayıt alırken telefon hem ısınıyor, oyun kasıyor hemde çok fazla... View Post

Biliyorsunuz Nerdeyse tüm "S" Serisi cihazları Temmuz ayı güncellemesini aldı Fakat S25 serisi almadı söylentilere göre Android 16 tabanlı One... View Post

S24 FE cihazında ekranı kapa aç yaptığımda Always On Display ekranı açıldığında now bar sağ üst ya da sol üste kaymış oluyor ve aç kapa işlemini... View Post

Merhabalar. S23 ultra telefon ile fotoğraf çekimi yaptığımda obje ya da kişi sabit olmadığı sürece en ufak bir hareket bile bulanıklık... View Post

Kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum ama ne alsam emin olamadım 2-3 bin arası bütçem var. Şuan aklıma Anker Soundcore Liberty 4 NC modeli... View Post

Sosyal medya uygulamalarinda gezerken bazen ses takılıyor başka videoya geçiyorum hala çalıyor, yetmiyor arka plandan uygulamayı siliyorum ses hala... View Post