Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Sadece ExpertRaw'da değil Pro Mod'da RAW fotoğrafı da düzenliyor. Ben düzenlenecek fotoğraf istesem JPG çekerim. Samsung iyice kalitesini... View Post
Az önce Teknosa'da Galaxy S24 FE Ve Galaxy S24'ü inceledim. S24'ün kompaktlığı gerçekten çok güzeldi beğendim, fakat Galaxy S24 FE'yi... View Post
Telefon nem uyarısı verip sarj etmiyordu sonradan düzeldi sarj oluyor ama hızlı sarj gitti bu seferde lütfen yardkmcı olun.. Ayarlardan usb sarj... View Post
NEDEN BU KADAR KÖTÜ??? S21FE EXYNOS 2100 Güç tasarrufu cpu kısıtlaması kapalı ortam serin? View Post
Geçişler yavaşladı, tuş geç kapanıyor geç açılıyor, telefon alev atıyor, bir işlem yaparken başka bir işlem çok yavaş yapılıyor. Üstüne bir de ekranın... View Post
Merhaba S22 ultra kullanıcısıyım Telefon görüşme kayıtlarını en fazla 1 ay tutuyor. Bunu daha uzun süreli görme veya tutma imkanı varmı View Post
S25 ultranın ön kamerasından memnunmusunuz? Özellikle geceleri. Benim telefon gece siyah beyaz çekiyor efekt olmamasına rağmen View Post
Bu animasyonlar neden böyle s21 fe de bile takılmalar olmuyor cihazı 2 hafta önce aldım View Post
Arkadaşlar selamlar telefonumunda indirilenler kisminda bi dosya sildikçe geri yükleniyor Ne olduğunu anlamadim bilgisi olan varsa yanit verebilir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
692 | |
454 | |
404 | |
401 | |
384 |
User | Count |
---|---|
26 | |
25 | |
22 | |