Güvevenlik sürümü telefon hoparlörünü mahvetti. Baş edemeyincede garantiye yönlediriyorlar. View Post
Güvevenlik sürümü telefon hoparlörünü mahvetti. Baş edemeyincede garantiye yönlediriyorlar. View Post
One ui 8de olan eski a33'ümde denedim ama yeni s25 fe'de olmuyor bunun nedenini bilen var mı? View Post
Telefonumda ekran koruyucu var ama kamera kısmı açık sizce herhangi bir problem olur mu cihazım S25 Plus. View Post
Merhabalar arkadaşlar, S24 modelinde ya da daha üst modellerde kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? View Post
Düz s25 soğutucu takılı değil View Post
Son güncellemelerden sonra telefonum aşırı hızlı şekilde şarj tüketmeye başladı. Oyun oynamıyorum telefonu yoracak hiçbir şey yapmıyorum, çoğu şeyi... View Post
Eylulde s21 fe aldim ve ne memnunum ne memnun degilim. Ilk s serisi cihazimi aldigimda (s20 fe) ki gibi ne mutlu ne de hizli gibi hissedemiyorum.... View Post
Merhaba kamerada fotoğrafı çekmeden önce fotoğraf oldukça canlı görünüyor fakat kameradan fotoğrafı çekmiş olduğum an çekilmiş olan fotoğrafın rengi... View Post
S 23 serisine one uı 8.5 beta ile galaxy ai anlamında hicbirseyin eklenmemiş olmasi tam bir komedi. Samsung derhal bu şamataya bi son vermeli. S 24... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1539 | |
| 575 | |
| 499 | |
| 490 | |
| 429 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 10 | |
| 8 | |