One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gaming hub'a girmeye calıştığımda sürekli aç kapa yapıyordu ve telefonda bir sıkıntı olduğunu düşünerek telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım.... View Post
Galaxy S25 serisindeki One UI 7, AYA1 yapı sürümüyle Hızlı Panel kullanıcı arayüzü sorununu düzeltti ve Yakındaki cihazlar ve Modlar olmak üzere iki... View Post
Samsung neden kendi kamera uygulamasında 0.5 çekimde flash kullanılmasına izin vermiyor nedenini bilen var mı ya da nasıl aktifleştirebilceğimi? View Post
Depolama paylaşımı View Post
Gerektiğinde yeniden başlat ve zamanında başlat özellikleri hiçbirşekilde çalışmıyor neden olabilir s20 fe kullanıyorum View Post
S25 Ultra'ya yerleştirilen ProScaler teknolojisi sayesinde S25U'nun ekranı önemli ölçüde iyileştirildi. Üç görüntü şunlardır: S25 Ultra 720p... View Post
Bu navigasyon tuşlarının altındaki beyaz çizgi ne işe yarıyor View Post
Rutin oluşturdum tek tuşla ekrana dokunmadan otomatik güncelleme gelmiş mi bakıyorum:) View Post
Arkadaşlar sağda solda herkes güncelleme ne zaman gelecek diye soruyor forumda. Az sabırlı olun hevesiniz kaçmasın. Mesela bakın S24 Ultranın bazı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2213 | |
1807 | |
623 | |
594 | |
497 |
User | Count |
---|---|
25 | |
23 | |
21 | |