Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar güncellemeden sonra rem fazla tüketiyormu sizinde View Post
Güncelleme sonrası wipe cache partition yapalı yaklaşık 5 6 gün oluyor, 120 hz full Bluetooth açık saate bağlı, qhd+ açık, %50 mobil veri %50... View Post
Gelen haberlere göre S25 FE exynos işlemci olacağı doğrulandı. Büyük ihtimalle S25 FE exynos 2400e ile gelecek. View Post
Arkadaşlar Son güncellemeden sonra dışarıda ( elde masada arabada vs.) Problem yok ne zaman telofonu cebime koysam kendiliğinden kapanıyor. Aynı... View Post
S24 fe kullanıcısıyım bugun alalı 14 gün oldu büyük güncellemeyi de yaptım pil tam olarak ne zaman oturur optimize olur beklemelimiyim biraz daha hard... View Post
Merhabalar sayın topluluk üyeleri.Galaxy S21 cihazımda kablolu DeX kullanıyorum. Mevcutta kullandığım sürüm OneUi 6. Samsung sitesinde OneUi 7 ile... View Post
One UI 7 güncellemesinden sonra şarjınız nasıl gidiyor? Benimki şaşırtıcı şekilde olumlu, 1 günü çok rahat çıkarıyor. Yoğun kullanımda böyle değildi... View Post
Yapım Numarası; S721NKSS3BYDF/S721NOKR3BYDF/S721NKSS3BYDF View Post
Bu Pil Kullanımı Normal Mi? One Ui 7 den sonra ekran sürem azaldı gibi. + Olarak medya seçme aracı nedir? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1419 | |
1350 | |
1202 | |
905 | |
747 |
User | Count |
---|---|
48 | |
45 | |
44 | |