Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
telefonum ve tabletim birbirine bağlı. arama geldiği zaman tabletten otomatik reddedildi diyor. tablet elimde olmayı geçtim yanımda olmasa bile... View Post
Ağır çekim yaptığım videoları izlerken takılmalar oluyor. Bir de videonun tamamını ağır çekim yapmıyor. Parça parça ağır ve normal çekimler yapıyor View Post
Nerede se 0 aydınlık tabi elekterik kesilmesi var o fırsatla cekim yaptım one uı 6 gore bi tık daha iyi ve yapay zeka birlikte AMA anlamadıgım... View Post
Telefonumda Hdr'ı açsam da kapatsamda çekilen fotoğraflara Google Fotoğraflarda görüntüdeki gibi Ultra HDR diyor. Bu Hdr'ın kapatılması mümkün... View Post
İyi akşamlar herkese, Son bir kaç haftadır Gemini'ye Hey google diye seslendiğimde açılmıyor halbuki sağ üstte sesin algılandığını belirten yeşil... View Post
İki 25W şarj adaptörü arasındaki farkı bilen var mı? Birisi 1299, birisi 779 lira. Baktığım uygulama Samsung'un kendi Samsung Shop... View Post
Telefon la bır sey bakarken aniden dondu kitlendi kasmaya başladı Telefon yeniden başlatmaya calıstım olmadı bütün tuslara basılı tutup yaptım düzeldi... View Post
Pil sağlığına nerden bakıyoruz View Post
İyi akşamlar arkadaşlar s24u kullanıcıları bu aralar şarj yüzdesi %80 veya %100 olunca hemen hızlı bir şekilde %1 düştüğü oluyor mu Kullandığım mod... View Post
Sizce bu veriler doğru mu View Post
User | Likes Count |
---|---|
934 | |
643 | |
616 | |
513 | |
492 |
User | Count |
---|---|
63 | |
44 | |