Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
köydeyim internet sadece telefonu kapatıp açtığımda 1 dakika 4.5g oluyor birde ayarlardan sim kartı kapatıp tekrar açtığımda onun dışında çok nadir... View Post
Telefonu aldığımdan beri bataryası hızlı bitiyor eşimde de A55 var onda bile gün sonu 30 civarıyken benimki şarjda oluyor bu sorunu çeken var mı ve... View Post
dün düz s25 aldım ısınıyor normal mi optimize olunca düzelir mi View Post
Çok fazla donma yaşıyorum uygulamalr ve arayüzde bendemi.sorun var acaba benmi.kullanmayı beceremiyom böyle bi.saçmalık olamaz keşke apple alsaymışım... View Post
TELEFONUN ARKA YUZEYINE WATCH 7 YI KOYUNCA WATCH BU SARJ CIHAZI UYUMLU DEGILDIR HATASI ALIYORUM COZUMU BILEN YARDIMCI OLABILIR MI View Post
Merhaba, Dün çektiğim ve bulunduğum fotoğraflarda beni odaklamamış kameram. Camera asistant yüklüydü ve sildim. Ön kameradan ise çektiğim... View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
17 | |
16 | |
16 | |
14 |