cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Ben Google ile çalışan herhangi bir şey kullanmamaya özen gösteriyorum zorunda kalmadığım sürece Google kullanmıyorum ve bu özelliğini de kapatmak... View Post

Şu an şarjım %12 ve sizce değerler nasıl. Cihaz s24+ FHD çözünürlükte 120hz wifi ve mobil veri devamlı açık olarak kullanıyorum    Cihaz batarya... View Post

Buds 2 Pro için güncelleme geliyor hocam.Ayrıca XXV kodluyum ben S24 Ultra'da.Bir arap arkadaş test ediyor diye yorumladım bu... View Post

S23 telefonum ile aldığım pil süresi. Mobil veri sürekli açık,Bluetooth 4 saat açık konum kapalı.       View Post

Herkese merhaba arkadaşlar 6 Eylül 2024 tarihinde vatandan s23 256 cihaz aldım fakat cihazın ön kamerasında düşük ışıkta yeşil çekme ve 5 ay içinde... View Post

Öncelikle One Uı 7 konuları açmanızdan bıktım.   Galaxy AI özelliklerinden biri olan sohbet çevirisini yanlışlıkla WhatsApp için kapattım. Şimdi geri... View Post

Merhaba, daha önce kullandığım A55 modelinin kamerasında bulunan makro çekim modu ile oldukça başarılı sonuçlar elde ediyordum. S22 Ultra'da makro... View Post

Merhabalar, daha yeni S25 Ultra aldım ancak telefonun ekranının sağ üstünde bir yeri S pen okumuyor. Sanki kalemin ölü pikseli. Anlayamadım gitti.... View Post