Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
konuyla alakasi yok evet ama beraber bedrock mc oynuyacak ? View Post
S21 Fe kullanıyorum ve bu aralar çok fazla şarj harcıyor. 90 dakika oyun oynadım wifi ve veri karışık şekilde. 30 35 civarı şarj harcadı önceden... View Post
Samsung, Galaxy A52s için Haziran 2025 güncellemesini yayınladıSamsung’un Haziran 2025 güvenlik güncellemesini alan en yeni model Galaxy... View Post
Telefonumu alalım 3 hafta oluyor. İlk günlerde 10 saate varan ekran süreleri alıyorken şuan bu sğre 5 saate düştü. Son gelen güncellemeyi... View Post
Merhaba arkadaşlar. Now brief de sadece hava durumu bildirimleri oluyor bazen de alarm ve youtube shorts bildirimleri oluyor. Başka hiçbir şey yok çok... View Post
S25 Ultra için titanyum gece siyahı rengi var ama 1 TB versiyonu için resmi sitesinde bulamadım. Hepsiburada üzerinden daha önce satılmış görünüyor.... View Post
İyi mi arkadaşlar 219 olmuş ve %100 View Post
Daha önce gelmişti fakat forumda pek paylaşanı görmedim. O yüzden paylaşmak istedim. Ben yüklemeyecem One UI 8 beta'yı bekliyorum. View Post
Dünden beri bakıp kontrol ediyorum yine bi bakayım dedim bu sefer gelmiş kullanıcılarına hayırlı olsun View Post
Yeni gelen güncelleme ile beraber tablette ısınma sorunları başladı cihazı sıfırladım hala ısınma devam ediyor tableti açar açmaz ısınmaya başlıyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
731 | |
674 | |
611 | |
525 | |
448 |
User | Count |
---|---|
50 | |
40 | |
33 | |