Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Hızlı şarj sorunu 45 w kullanıyorum View Post
Bu güncelleme pil sorununu çözüyor mu acaba bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. View Post
Bu yıl en çok hoşuma giden amiral gemisi oldu. Bizim klasik markaların aksine her alanda iyileştirme yapılmış özellikle kamera çok hoşuma gitti,... View Post
Bu uygulamaların hepsi derin uyku modunda nasıl böyle veri tüketiyorlar ? View Post
1.65 mn gördüğüm olmustu. Bu test hic stabil bir test değil View Post
İkisi arasında kararsizim ? 23 fe den geçiş yapacagim View Post
Burayı gereksiz bir yer sanıyordum, telefonun 8. ayında girdim buraya :) View Post
Merhaba S24 fe sol alttaki dügmeye basınca altındaki 4 uygulamanın yerinden oynaması bunu nasıl çözerim? View Post
Evet arkadaşlar uzunca bir süredir bu durumu takip ediyorum. Bazı duvar kağıdı resimlerini uyguladığınızda bazı animasyonlarda 60hz e düşüyor gibi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
888 | |
668 | |
589 | |
493 | |
450 |
User | Count |
---|---|
58 | |
55 | |
28 | |