Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Sonucu hatası alıyorum. Mesaj gönderemiyorum. Deneme maksatlı bir post. View Post
şu anda s21 fe kullanıyorum geçen gün samsungun mağazasından 25 watt şarj aleti aldım ama aşırı ısınıyordu iade ettim önerebileceğiniz 25 yada 45 watt... View Post
Kameradaki bu ayarı ne yapmalıyım? Hangisini önerirsiniz? Ayrıca, 200 MP, 50 MP ve 12 MP hangi modda fotoğraf çekmek daha mantıklıdır? Karanlık ve... View Post
Pil sağlığını nası görenilirim View Post
Snapdragon 8 Gen 4'ün (veya Snapdragon 8 Elite) selefinden %25 ila %30 daha pahalı olacağı belirtiliyor. Ancak Samsung, sadece Exynos... View Post
S24 serisine güvenlik güncellemesi neden gelmiyor? Ekim ayı bazı telefonlara gelmiş fakat bende güncelleme yoktur diyor? Sizde de aynı mı yoksa bir... View Post
Telefon çok ısınıyor. Tamam performansa etkisini hic gormedim ama daha 2 gunluk oldugu icin o da. Ama eminim uzun süreçte hem bataryaya hem de... View Post
İnanılır gibi değil ama animasyonları değiştirebiliyoruz google pixel tarzında ios tarzında ve orijinal olarak... View Post
Arkadaşlar s24 serisi (s24 fe,s24,s24+,s24 ultra ) yedi (7) yıl Android güncellemesi ve yedi (7) yılda güvenlik güncellemesimi alacak acaba ? View Post
Selamun aleyküm cihazım yurt dışı 24 ultra daha süresi dolmadı kullanıma açık ama sabah bi anda şebeke sadece acil durum aramaları diyor ama hat... View Post
User | Likes Count |
---|---|
704 | |
549 | |
396 | |
394 | |
392 |