Telefonumun ekranını değiştirdikten sonra multi touch sorunu oluştu servise yolladım eğer onarılmaz ise thh başvurup değişim isteyebilirmiyim bilgisi... View Post
Telefonumun ekranını değiştirdikten sonra multi touch sorunu oluştu servise yolladım eğer onarılmaz ise thh başvurup değişim isteyebilirmiyim bilgisi... View Post
Ayri ayri aldigim ekran sureleri s23 ultra gayet başarılı..sizce? View Post
01.02.2023 tarihi 21.00 saatinde tanıtılan "Samsung S23 Ultra 512 GB" cihazını satın almak için 02.02.2023 tarihinde harekete geçtim. Online... View Post
Arkadaşlar note 20 ultra kullanıcıyım. Eski telefonumu verirsem s23 ultra 22.500 TL'ye gelecek. Sizce değer mi? Alınır mı? View Post
Bı yolu yokmu? View Post
I lost my galaxy s22 ultra in turkey. please help me to find it. I know its IMEI codes. View Post
Merhaba arkadaşlar S23 Ultra almayı düşünüyorum. Deniyimlerinizden kısacık da olsa birşeyler paylaşmak ister misiniz? 😊 Hani belki olumlu ya... View Post
Birkaç senedir Samsun A7 kullanıcısı idim, galeride vır video editlendiginde veya kırıldığında orijinal içeriği korurken yeni versiyonu elde... View Post
Arkadaşlar, her türlü tasarruf modunu denedim. Arka planda çok az bir uygulama çalışıyor. Çoğu derin uykuda. Ancak şarj performansı berbat bir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
333 | |
280 | |
269 | |
241 | |
226 |
User | Count |
---|---|
51 | |
29 | |
23 | |