Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar bilgisayar samfw tool indir csc depiştir BTE YAP sonra güncelme geliyor herkes için hayırlı olsun s23 View Post
Merhabalar instagrama giremeyen çökme sorunu yaşayanlar apkmirror sitesinden 377.0.0.0.50 versiyonunu indirebilir. Bu versiyonda sorun yok. Sorunu... View Post
Telefonumda google haritalar, yandex maps vb. gibi konum uygulamalarında konumuz baktığım yöne göre yamuk kalıyor örneğin: Burada telefonumu... View Post
Sırasıyla ABD-Avrupa-Balkan-Rusyn-Çin-Hindistan gibi ülkeler ilk başta alırken Türkiye olarak biz niye geç alıyoruz bu güncellemeleri? Niye geri plana... View Post
Her iki betayıda telefona manuel yükledim gelecek olan stabil olanı aynı şekil mi yapıcam yoksa odin ilemi kurulum yapıcam ? View Post
(NEDEMİŞLER )......HER DAYİM SEN ELİNİ UZATIRSIN GERİ DE KALAN DUYGULARINI HEP ÇIKARIRSIN View Post
Pil korumasını kapalı tutmaya özen gösterin, bataryanızın sağlığı için 80'de yutmak daha faydalı olsa da bu bir telefon arkadaşlar, batarya... View Post
Arkadaş ülkede bırak ev araba elektronik cihaz almayı aldığımız cihaza güncel yazılım bile alamıyoruz rezilliğe bak ya herşeye birkaç yıl geriden... View Post
Artık bekle bekle bir hal oldum her gün yazılım güncelleme yerine giriyorum prsikolojim bozuldu djsjjfj View Post
User | Likes Count |
---|---|
1636 | |
1166 | |
1080 | |
1067 | |
1025 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
32 | |