S24 ultra için csc kodunu değilitirp one ıi 8.5 beta ya katılmam mümkün mü View Post
S24 ultra için csc kodunu değilitirp one ıi 8.5 beta ya katılmam mümkün mü View Post
cihazı yeniden başlattım ancak hiçbir şekilde bir daha gelmedi saat, bunun yanında daha demin de paylaştım ayarlara girince yazı stili kısmına... View Post
Galaxy tab s11 kullanıcısıyım beta program listelerinin hepsinde tabletini görüyorum ama banner ları göremiyorum ne yapacağım View Post
Güncellemeler nerden yükleniyor View Post
Kilit ekraninda now barda maç skorları gözükmüyor ayarları kontrol ettim açık bildirimlerde açık neden skorlar gözükmüyor View Post
Samsung daha çok piksel piksel çekiyo ama iphone daha ne t çekiyo gibi ama fotoğraf canlılığında samsung yine iyi ne dersiniz iphone 17 ile s25... View Post
Telefonun daha kullanışlı olmasını sağlayacak ama telefonda şu anda olmayan özellikleri örnek getirin mesela Ben başlıyorum, ikincil alan ve oyunlarda... View Post
Arkadaşlar Samsungun 3 çıkışlı 65W destekli EP-T6530N adaptörünü telefonu aldıktan sonra hemen sipariş verdim. Ancak 60W sarj etmiyor. 45W ile Süper... View Post
İphone 17 mi yoksa s25 ultra mı iphone havalı duruyo samsung işlevli kararsız kalıyorum ve bu sene üni okuycam inşallah View Post
Sizce katlanabilir telefonlar daha hızlı bozulmaz mı ? Tabiki hor kullanmamak gerek ama sanki daha fazla teknoloji içeren cihazlar bana çok fazla... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 738 | |
| 621 | |
| 549 | |
| 531 | |
| 528 |