Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Merhaba s24 avrupa sürümünü yükleyeceğim. Avrupa da spandragon yazuyor ama Tr cihazları exynos bu farkediyor mu? View Post
Samsung yazılım versiyon 15'i web sitesinden indirmek istersek hangi ülkeyi seçebilirim? Arkadaşlarınızın herhangi biri dizüstü bilgisayarı... View Post
Merhaba, pil korumasını açmazsak batarya daha mı çabuk etkilenir biter? Hangisi önerilir? View Post
S23 için güncellemeyi illa sona bırakacaksın değil mi Samsung!? :) View Post
Pubg mobile oynuyorum daha telefon 10 günlük Çok çabuk 40 derece çıkıyor ve yarım saat sonra falan 44 45 e kadar çıkıyor 46 yı bile gördüm bu... View Post
Herhangi biri yardımcı olabilirmi kararlı sürümü hrrhangi bir sıkıntı yada garanti dışı kalmıyacak şekilde yüklememe? Bilgisayardan, telefondan... View Post
Haber maber yok kurayım dedim. Umarım knox atmamıştır. Nasıl bakarım? Download mode arayüzünde knox ile alakalı birşey göremedim.Ekleme: Boş... View Post
YouTube iki gündür açılmıyor vpn ile giriş yapabiliyorum sadece aynı sorunu yaşayan var mı acaba View Post
Arkadaşlar s24 ultra one ui 7 Manuel yükleyen kullanıcılar bi one ui ana ekran sürümünü gösterebilir misiniz acaba ana ekranım güncellenmiş... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1417 | |
1290 | |
1260 | |
1039 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
43 | |
37 | |
32 | |