Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
S24fe den s24plus geçilirmi View Post
Pil sağlığı 100 teli yeni aldım sayılır önceden hızlı sarjla 1 saat 20 dakika da doluyodu şimdi 2 saat 7 dakika da View Post
Rootlanmış bir s22 ultra'm vardı one ui 6 dan one ui7ye veri kaybı yaşamadan rootlu bir şekilde güncelledim, one ui7 den one ui8'e geçerkende... View Post
%30 var oda 1 saati bulur bulmaz iyimi sizce View Post
4 yıl boyu A serisi kullanmaktan sıkıldım artık ve S serisine geçiş yapmak istiyorum S serisinde direk fiyat performans olarak s23 öne çıkıyor ama... View Post
Mehablar. S24 telefonumda bildirim ayarlarından gruplandirma vs. her şeyi denememe rağmen bildirimler gruplanmıyor. Mesela birsürü email alsam yada... View Post
S23'üm var. telefon durduk yere ekranı sanki iki kere tıklamışım gibi ekranı açılıyor daha sonradan geri kapanıyor bir süre sonra. Ekrana... View Post
Bu one ui 8 den sonra gelen ve üzerine bir iyileştirme güncellemesi almasına rağmen düzelmeyen çok sinir bozucu olan klavye takılma sorunu sinir krizi... View Post
Merhabalar s25 fe kullanan varmı. Bilgi almak istiyorum. Telefon nasıl iyimi View Post
One ui 8 geldikten sonra bazı problemler yaşadım hard reset attım telefona ve akıcılık arttı ama dikkatimi şu çekti kaydırma hareketlerini degil de... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1543 | |
| 1164 | |
| 920 | |
| 680 | |
| 576 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 12 | |
| 9 | |