Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
A15, a25, a35, a55, S24 FE and the S24+ şuraya bakın hepsi aynı. Hangisi Amiral gemisi hangisi orta seviye belli değil ve bu tasarim baydı... View Post
Güncelleme tahminimce bugün tanıtılacak. Tanıtılır tanıtılmaz dolaşıma sokulur mu. Ya da ne zamana gelir tahmini. S24 Ultra kullanıyorum. View Post
S21 ultra cihazım ne zaman one ui7 güncellemesini alır? View Post
Görüldüğü üzere arkadaşımla mesajlaşırken telefon böyle kaldı kapatıyorum açınca böyle arama geliyor açamıyorum müşteri temsilcisiyle görüştüm... View Post
BixbYİ tamamen kapatmak istiyorum ?Nasıl yapabilirim TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLMADIĞI İÇİN KAPATIYORUM SAMSUNGA DUYURULUR!!!!!HERKES SAMSUNGA MAİL ATSA... View Post
Galaxy storede dolaşırken gaming hub mu booster mi ne güncellemesi geldi güncelledim sonta açayım dedim sanki 1 saniye 2 saniye beyaz ekranda kalıyor... View Post
Merhaba galaxy s23 kullanıyorum. Bazen gsb ye bağlanmak istediğimde bu saçma sapan durumu yaşıyorum. Allah aşkına bunun çözümünü bilen ya da benzer... View Post
Bu soruna dair kaç başlık açtım bilmiyorum ama gerçekten fazlasıyla yoruldum. Pil yüzdesine her baktığımda bir düşüş var. Bu telefonun bataryası hani... View Post
Bildirim sesini yanlışlıkla değiştirdim s24 ultra nın kutusundan çıktığındaki bildirim sesin nedir bulamadım da View Post
User | Likes Count |
---|---|
807 | |
646 | |
504 | |
437 | |
349 |