Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Selamlar Members Ailesi! Kullandığımız cihazlarda kimi zaman performans sıkıntıları, kimi zamanda pil sorunları çekiyoruz. Bu yüzden, sürekli arkada... View Post
Merhaba S.ForumSamsung one uı 6.0 ile gölge ekran koruma yazılımını kaldırdı bilindiği üzere , avrupada kullanıcılar daha bilinçli ve hak... View Post
Tek seçim hakkınız olsa hangisini alırsınız View Post
One UI7 ile gelen pek bilinmeyen yapay zeka özellikleri var mı? Yada One UI7 ile gelen "Şu özellikler çok bilinmiyor ama faydalı"... View Post
S24 ultra telefonumda s pen kaleme basınca içinde takılı kalıyor ve çekip çıkaramıyorum biraz uğraştıktan sonra çıkıyor. Sizce ne yapmalıyım View Post
Yav arkadaş güncelleme nerde kaldı zaten 3 ayda bir güncelleme veriyorsun stabil ver bari oneui 7 ile stabil bir kullanım vaat ediyorsun gene fıs... View Post
Telefonum S24Ultra telefona erimiş dondurma döküldü, hoparlör mikrofon deliklerine felan girmişse çıksındiye yıkadım bi sorun yoktu telefon kurudu 1,5... View Post
S25 ultra View Post
Pil resmen su gibi gidiyor. 1 buçuk yıllık telefon. Herhangi bir servise götürsem bakarlar mı? Bu nasıl rezil bir performans bir uzun mesafe yolculuğu... View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
16 | |
16 | |
15 | |
15 |